Fondo
Degradat
Logo EGS
     
  Enginyeria i Gestió de Seguretat, S.L.
          Serveis per a la millora de la gestió empresarial
    Català | Castellano  
     
EGS té una dilatada experiència en l'assessorament empresarial. L'experiència ens ha ensenyat que el nostre paper com a proveïdors de serveis no es limita a una relació comercial, es tracta d’una relació de confiança.

La nostra política de servei té com a objectiu buscar la integració en l'estructura del client per a poder satisfer les seves necessitats aportant valor.

La disponibilitat i el respecte al compromís de servei fan que els nostres clients millorin la seva gestió. Llavors, si els nostres clients milloren, nosaltres també ho fem.

La missió de EGS, com a empresa facilitadora de serveis integrals, és contribuir a la millora de la competivitat i la sostenibilitat de les organitzacions de Girona i de Catalunya, en un entorn global a través de l'assessorament, l'aportació de coneixement i solucions pràctiques i l'acompanyament en tots els seus àmbits de negoci per tal de cobrir les seves necessitats.

EGS mesura el seu èxit amb l'èxit dels seus clients i col·laboradors. El nostre equip de professionals pluridisciplinars facilitarà tots els recursos necessars als seus clients per tal que aquests puguin assolir els seus objectius amb la major eficàcia possible. Per tal que això sigui possible, es disposa d’un equip altament qualificat que compta amb una gran experiència i coneixement.

EGS és una organització catalitzadora de la innovació i el progrés econòmic i social del territori. Propicia que els seus treballadors tinguin una alta especialització,un continu reciclatge i formació permanent per tal de tenir actualitzats constantment els seus coneixements tècnics, potenciant l'autorealització personal a traves d'una feina motivadora.

EGS contribueix a la sostenibilitat social i ambiental amb la realització de projectes equilibrats amb l'entorn humà i amb el medi ambient; així com amb la sensibilització de tots els seus clients i col·laboradors en referència a la seva responsabilitat davant la societat i el medi ambient.
Degradat